Löydä työlle tekijä

Graafinen suunnittelu kevytyrittäjät ja freelancerit

Graafinen suunnittelu on työ, jossa vaaditaan sekä luovuutta että asiakkaan tarpeiden ymmärtämistä. Hyvällä graafisella suunnittelijalla on yhtäältä vahva visuaalinen näkemys, mutta toisaalta loputtomasti luovaa kykyä, jota hän käyttää ongelmanratkaisuun. Graafisen suunnittelijan tehtävä onkin auttaa katsojaa ymmärtämään haluttu viesti mahdollisimman helposti, mutta hyvin. Graafinen suunnittelu sisältää elementtejä kuvataiteesta, mutta nykyisessä työympäristössä se linkittyy usein vahvasti kaupallisuuteen, sillä graafisen suunnittelijan työllä on aina tilaaja.

Graafinen suunnittelija suunnittelee ulkoasuja kaikkeen kuvalliseen viestintään vahvan visuaalisen osaamisensa avulla. Graafisen suunnittelun tarkoituksena on tukea kirjallista viestiä ja viestintää sekä luoda lisäarvoa erilaisten elementtien, kuten värien, muotojen, kuvien ja symboleiden avulla. Graafiselta suunnittelijalta saat ammattimaista apua vaikkapa yritysilmeen kirkastamiseen, painotuotteiden suunnitteluun, mainonnan projekteihin, kuvituksiin tai animointeihin.

Tyontekijoita.fi-sivustolta löydätkin kattavan listauksen näitä huippugraafikoita, jotka auttavat kiteyttämään haluamasi viestin visuaalisesti. Klikkaa graafikon nimeä ja tutustu tarkemmin kyseisen ammattilaisen työjälkeen.

Sivustolla olevista profiileista löydät myös suorat yhteystiedot, joiden avulla voit pyytää haluamaltasi graafikolta henkilökohtaisen tarjouksen, joka vastaa parhaiten omia tarpeitasi.

Kaikki tällä sivustolla listatut graafiset suunnittelijat toimivat UKKO.fi-laskutuspalvelun kautta. Voit siis maksaa ammattilaiselta tilatun työn helposti yhdellä laskulla.


Toimialan Graafinen suunnittelu kevytyrittäjät: